Wat zijn picknickmanden?

Julia Kuipers

Ze zijn eigenlijk gewoon een grote stapel spullen. En het antwoord dat vaak wordt gegeven op die vraag is: Weet je, je niet zeggen welke kant is die als je gewoon naar kijken.

Maar dat is niet de waarheid. Het is veel ingewikkelder dan dat. Laat me je de "perfecte picknickmand" voorstellen. Und das kann erstaunlich sein, vergleicht man es mit Festival Tent. En dat is wat deze blog is alles over. Het gaat over wat je doen als je veel spullen en een beetje tijd hebt. En het gaat een beetje over jou als persoon. En het gaat niet alleen om het eten van mooie picknickmanden. Het gaat over de mensen die je onderweg ontmoet en denken: "Ik wou dat ik een van die mensen was. Ik wou dat ik zo'n mand had." De mensen die je mand zien en denken: "Dat wil ik ook," en die ook zo'n mand willen. En het gaat over hoe je meer plezier hebben op een picknickmand dan je denkt.

Hoe heb je komen met dit thema en hoe verhoudt het zich tot uw blog? Ik zat te denken over het na mijn vriend van een camping reis aan het einde van vorig jaar gaf me een mand voor mijn tweede jaar van grad school. Mijn vriend dacht niet dat ik dat zou kunnen doen. Dat is gewoon een ander perspectief voor mij. Ik moet voorzichtig zijn om niet te laten mijn persoonlijke gevoelens invloed op mij als ik een post te schrijven. Wat ik heb geleerd van mijn vriend is dat als ik niet zeker ben, ik geef haar een eerlijke mening, en dan heb ik geen reden om een post te schrijven voor haar. Ze zal gewoon zeggen: "Ik had niet gedacht dat je het zou doen, maar je deed het toch." Hoe beïnvloedt het thema uw blog en de inhoud van uw blog? Hoe is het om deze manden te maken en de beslissingen die je moet nemen over waar je je manden? Zoals ik al zei, ik ben niet van plan om u een mening over hoe het thema wel of niet van invloed op mijn blog. Het is vooral voor mijn vrienden om te zien en te ervaren wat ik doe. Ik veronderstel u zou kunnen zeggen het thema betrekking heeft op mijn blog. Betrachten Siefernerhin einen picknickmand vergelijk Erfahrungsbericht.