Hoe repareer ik kapotte picknickmanden?

Julia Kuipers

Je moet oppassen dat je de onderkant van de mand of de bovenkant niet breekt, en dan kun je het vervangen. Voor mij is de bodem het moeilijkst te repareren. Deze blog gaat over picknickmanden.

Tegenwoordig, in dit land, is het zeer moeilijk om goede kwaliteit picknickmanden te vinden. De manden worden meestal gebruikt voor bruiloften. Maar ik denk dat dit soort mand wordt steeds meer en meer verouderd. Deze blog zal u helpen bij het repareren van een picknickmand. En we zullen geen foto's laten zien van een picknickmand die er zo uitziet. Wat is het beste van alle picknickmanden? Maar we zullen een echte mand laten zien die heel anders is dan waar je nu naar kijkt. En het is heel goed mogelijk dat het precies degene is die je nodig hebt. Het is gewoon dat het nu niet je picknickmand is.

Ik zal proberen om u veel advies: als je een ontwerper of een vakman, maak een mand. Er zijn veel dingen te leren en het is zo leuk. Als u een kind of een ouder, iets leren over voedsel en koken. Als u al een mand van een patroon hebt gemaakt, vindt u het patroon online, vindt u de juiste afmetingen en naai een paar dingen die niet precies hetzelfde zijn. Genauso kann picknickmand vergelijk einen Testlauf sein. Als je net begint, is het het beste wat je doen. Probeer de kleinste hoeveelheid materialen te gebruiken. Op deze manier is het gemakkelijk om te leren. Het andere ding is het vinden van een goede bron van materialen. Ik heb gevonden de beste bron online is hier. Je moet voorzichtig zijn om niet de verkeerde grootte van een patroon te krijgen, maar als je de juiste grootte te vinden, dan zal het een grote bron. Ik ben ook erg goed over het gebruik van de juiste kleur. Als u een mand wilt maken en de kleuren overeenkomen, dan is het geen slechte optie om te beginnen met een paar gekleurde. Als je maar één kleur wilt, moet je die maken van de zwart-witte patronen, maar als je een patroon hebt van twee kleuren die anders zijn, maakt dat het een stuk makkelijker.

Dus nu heb je alles wat je nodig hebt en je bent klaar om een aantal manden te maken, is het tijd om een plek om ze te plaatsen te vinden. Ik heb dit kleine plekje in een park bij mijn huis gekozen. Het was een mooie locatie, met uitzicht op het kanaal en ik kan een picknick nemen zonder het verkeer op de weg. De manden moeten ongeveer 20 tot 25 cm breed zijn, dus ze moeten comfortabel zijn om vast te houden. Ik koos ervoor om wit te gebruiken om de mand te maken en ik voegde wat zwart toe aan de manden voor contrast. Uiteindelijk besloot ik om twee manden te maken, maar ik hoefde geen derde toe te voegen. Ik wilde dat de manden mooi en rond waren en niet te veel gaten hadden, dus hield ik de gaten tot een minimum.